top of page

SERVICII DE INTERPRETARIAT

B

CONSULATUL ROMANIEI

Pret: 85 €/ora inceputa

Interpretariatul la Consulatul Romaniei din Stuttgart este un serviciu folosit pentru documentele notariale care au legatura cu cetatenii romani si germani din Baden-Württemberg.

 

Aici interpretul traduce clientului de origine germana documentatia intocmita in limba romana care urmeaza sa fie legalizata de catre Biroul Consular al Romaniei la Stuttgart. 

Totodata interpretul certifica in prezenta doamnei Consul faptul ca informatiile au fost intelese de catre clientul de origine germana si este de acord cu ele, in scopul certificarii actului.

STAREA CIVILA

Pret: 85 €/ora inceputa

In cazul in care unul dintre cei doi viitori soti nu este cetatean roman, necunoscand limba romana, casatoria se poate oficia doar in prezenta unui interpret autorizat de catre Ministerul Justitiei.

Rolul acestui interpret este acela de a traduce oral atat intrebarile prin care li se cere consimtamantul viitorilor soti, precum si principalele articole din Codul Civil care reglementeaza relatiile familiale.

Intepretul poate fi alaturi de dvs. la ora si data stabilite de comun acord, preferabil fiind sa ii solicitati serviciile cu cateva zile inainte. 

S

I

INSTITUTII GERMANE

Pret: 85 €/ora inceputa

Un important domeniu de activitate este reprezentat de asistenta si consultanta intr-o arie larga de insitutii de stat, incluzand toate aspectele legate de documentele oficiale, de inregistrarea sau depunerea de acte, declaratii etc.

 

Ofer solutii optime si informatii in privinta procedurilor si documentelor oficiale ce trebuiesc predate sau preluate de la insitutiile publice de stat din si in jurul zonei Heilbronn.

Prin experienta acumulata in timp, cat si  printr-o perpetua  studiere a legislatiei in domeniul public, asigur clientilor consultanta necesara pentru intocmirea de acte oficiale. 

bottom of page